Σε μία από τις ξεχωριστές τοποθεσίες της Καλαμάτας (στην Μαρίνα Καλαμάτας), βρίσκεται το εστιατόριο μας που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι διακοπές σε κάποιο νησί. Σκοπός μας είναι να σας εκπλήσουμε ευχάριστα κάθε φορά, τόσο με τα πιάτα μας όσο και με την εξυπηρέτηση, ηρεμία και χαλάρωση που προσφέρουμε.

Χαρακτηριστικό μας η ισορροπία ανάμεσα στο ατμοσφαιρικό, οικογενειακό, μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό περιβάλλον. Γευστικές κούρσες ανάμεσα σε πρώτα, δεύτερα και κυρίως πιάτα που πάντα προσέχουν και επιμελούνται με ιδιαίτερο ζήλο οι σεφ μας.

Το εστιατόριό μας είναι ανοικτό καθημερινά από το απόγευμα έως αργά το βράδυ και τις Κυριακές από το μεσημέρι.

Ποιότητα και service είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει, δύο ακόμα επίπεδα που δύσκολα συναντάς ακόμα και σε μεγαλουπόλεις. Έντονη είναι η παρουσία τοπικών οίνων, αλλά η λίστα μακραίνει με εκπροσώπους από όλη την Ελλάδα και από το πλείστο των ποικιλιών κρασιού που μπορείτε να βρείτε. Λατρεύουμε τη Μεσογειακή κουζίνα, την υγιεινή διατροφή κι οτιδήποτε γνήσιο και εκλεκτό. Διαλεχτά προϊόντα και επιλεγμένα κρασιά θα διακοσμήσουν το τραπέζι σας. Περισσότερα για την συνταγή αυτή – MANGIONA- δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε!

To Mangiona λειτουργεί τους Χειμερινούς μήνες και διοργανώνει μοναδικές εκδηλώσεις όπως Parties βαφτίσεων, Γάμου, Cocktails, εταιρικές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Την άνοιξη, ανοίγουμε τις πόρτες και επεκτεινόμαστε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας μέχρι και το φθινόπωρο.

Σας περιμένουμε!