Chef Paris Kostopoulos

Το νέο μας μενού επιμελείται ο αναγνωρισμένος Μεσσήνιος chef Πάρης Κωστόπουλος.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις που έχει εμπνευστεί ο σεφ είναι γεμάτες χρώμα, σπιρτάδα και φαντασία και κάνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο να υποκύψει στον πειρασμό!

Η κουζίνα του εστιατορίου μας “Μangiona” θεωρείται ιδιαίτερα εφευρετική, καθώς ο ταλαντούχος σεφ μας με την υψηλή αισθητική και την επιδεξιότητά του χρησιμοποιεί εξαιρετικά παραδοσιακά προϊόντα από τη Καλαμάτα και από χώρες τις Μεσογείου και δημιουργεί τα νοστιμότερα πιάτα που έχετε γευτεί.

Από τα ορεκτικά και τις σαλάτες έως τα κυρίως πιάτα και τα επιδόρπια, χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας υλικά που θα σας οδηγήσουν σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Η παρουσίαση των πιάτων ξεφεύγει από την κλασική συμμετρία. Καθένα απ’ αυτά γίνεται καμβάς που ζωγραφίζεται από τον σεφ, ο οποίος αναμειγνύοντας υλικά γεμάτα χρώμα δημιουργεί πληθώρα γευστικών προτάσεων.